O casa la capatul lumii

scrisa de Michael Cunningham

O casa la capatul lumii de Michael Cunningham Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Michael Cunningham
Traducator (i): Antoaneta Ralian
Numar de pagini: 496 pagini
ISBN: 973-681-837-3
Anul aparitiei: 2005
Descriere: O casa la capatul lumii infatiseaza relatiile pline de dramatism ale unui triunghi amoros ciudat, in care sunt angajati doi prieteni din copilarie – singuraticul si introspectivul Jonathan, homosexual, si hipsterul Bobby – si Clare, hippioata mai in varsta decat ei, cu o viata erotica agitata, de care Bobby se indragosteste. Intre componentii triunghiului persista o permanenta stare conflictuala, in care vechea prietenie dintre barbati se vede pusa in pericol de atractia exercitata de femeie.
Romanul O casa la capatul lumii a fost ecranizat in anul 2004, cu Colin Farrell, Robin Wright Penn, Dallas Roberts si Sissy Spacek, in regia lui Michael Mayer.


Carti similare cu O casa la capatul lumii

Plicul negru

Plicul negru

de Norman Manea

mai mult
Cantec in amurg

Cantec in amurg

de Lilian Harry

mai mult
Odiseea

Odiseea

de Homer

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!