Arta hârjonelii

scrisa de Lawrence J. Cohen, Anthony T. Debenedet

Arta hârjonelii de Lawrence J. Cohen, Anthony T. Debenedet Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Arta hârjonelii 20.12 lei *
Arta hârjonelii 25.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Lawrence J. Cohen, Anthony T. Debenedet
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-606-719-328-2
Anul aparitiei: 2015
Descriere: De ce are nevoie un copil pentru a fi fericit şi a se dezvolta emoţional şi intelectual aşa cum îţi doreşti tu, părintele lui? Multe studii au arătat că hârjoana – joaca de-a încăierarea sau activitatea fizică realizată împreună cu copilul, suficient de incitantă pentru a-i stârni interesul, dar şi suficient de precaută încât să nu-l pună în pericol – consolidează relaţia părinte–copil, stimulează inteligenţa emoţională şi generală, creşte încrederea în sine şi reduce agresivitatea copiilor.

Arta hârjonelii este o culegere de exerciţii de realizat cu copilul, însoţite de imagini şi explicaţii succinte, împărţite în funcţie de vârstă şi de grad de dificultate. Fie că te afli printre părinţii pentru care hârjoana cu fiul sau cu fiica face parte din programul zilnic, fie că eşti începător în domeniu, vei găsi aici o sumedenie de idei gata de pus în practică, astfel încât timpul pe care-l petreceţi împreună să fie unul de calitate.

Lawrence J. Cohen este psiholog specializat în jocul copiilor, terapia prin joc şi parentaj. La Editura Trei au mai apărut Reţete de jocuri şiReţete împotriva îngrijorării, care s-au bucurat de mult interes din partea cititorilor părinți.

Anthony T. DeBenedet este medic internist şi gastroenterolog, pasionat, de asemenea, de joc. Susţine ateliere pentru părinţi, emisiuni televizate şi radiofonice, în care vorbeşte despre importanţa jocului.


Carti similare cu Arta hârjonelii

Pq - cum sa ne calculam coeficientul de personalitate (un program de antrenament individual si 40 de teste)

Pq - cum sa ne...

de Gerti Senger, Witer Hoffman

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea


Recenzii: 2
Carti citite: 0