Confidentul

scrisa de Helene Gremillon

Confidentul de Helene Gremillon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Confidentul 19.51 lei *
Confidentul 20.81 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Helene Gremillon
Traducator (i): Mariana Piroteala
Numar de pagini: 232 pagini
ISBN: 978-973-689-749-8
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Un adevarat fenomen editorial, romanul de debut al scriitoarei franceze Hélène Grémillon a devenit bestseller imediat dupa aparitie, in 2010, fiind tradus pana in prezent in 27 de tari. Confidentul a fost incununat in Franta cu numeroase premii, printre care Lauriers Verts de la Forêt des Livres – Prix du Premier Roman (2010), Prix Palissy (2011), Prix Emmanuel Roblès (2011), Prix Montalembert (2011) si Prix Jeune Talent Littéraire des Clubs de Lecture Saint-Germain-en-Laye (2011), in Germania primind Euregio-Schüler- Literaturpreis (2013).

Paris, 1975. Dupa tragicul accident in care-si pierde mama, tanara editoare Camille Werner descopera printre misivele previzibile un plic ciudat. In el, o scrisoare de cateva pagini, relatand intamplari din copilaria unor necunoscuti. O eroare a postei, sau poate o scapare a expeditorului anonim, crede Camille. Dar primul plic e doar inceputul unui sir de scrisori care, fila cu fila, deapana povestea a doua iubiri imposibile si a nenumarate vieti sfaramate. Incetul cu incetul, Camille intelege ca teribila taina pe care vrea sa i-o impartaseasca autorul anonim o priveste chiar pe ea. In acest roman, care are suflul marilor istorisiri, Hélène Grémillon asociaza pasiunea cu suspansul psihologic, intr-un admirabil stil literar.


Carti similare cu Confidentul

Paianjenul negru

Paianjenul negru

de Jeremias Gotthelf

mai mult
Un vis american

Un vis american

de Norman Mailer

mai mult
Poveste albastra

Poveste albastra

de Marguerite Yourcenar

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Lexy13
Recenzii: 0
Carti citite: 4

Ale.
Recenzii: 0
Carti citite: 115