Darkside. taramul intunericului

scrisa de Tom Becker

Darkside. taramul intunericului de Tom Becker Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Corint Junior
Autor (i): Tom Becker
Traducator (i): Adriana Tudor
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 978-973-128-343-2
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Bine ai venit in DARKSIDE - Taramul Intunericului, acolo unde intalnesti cosmaruri la tot pasul... Locuinta lui Jonathan Starling a fost atacata in timp ce tatal lui se afla intr-un azil. Baiatul lupta pentru propria lui viata, dar nu exista niciun loc in care sa se ascunda.
Londra e impartita in doua lumi: una intunecata - DARKSIDE, si o alta luminoasa, LIGHTSIDE. Din cale-afara de periculos si mai mult decat infricosator, DARKSIDE, Taramul Intunericului - guvernat de legile unui Jack Spintecatorul al copiilor -, este un loc in care vampirii si varcolacii se plimba pe strazi. Este o lume a cosmarurilor si secretelor aducatoare de moarte. Iar Jonathan trebuie sa gaseasca o cale sa evadeze, sa se intoarca in LIGHTSIDE, Taramul Luminii... Un thriller supranatural, plin de suspans, cu personaje memorabile si cu momente de horror gotic.


Carti similare cu Darkside. taramul intunericului

Sete de sange (Jurnalele lui Stefan, vol. 2)

Sete de sange...

de L. J. Smith

mai mult
Jucatorii de pe Titan

Jucatorii de pe Titan

de Philip K. Dick

mai mult
Asteptand-o pe sara

Asteptand-o pe sara

de Michael Haulica

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!