O mica gluma

scrisa de Anton Pavlovici Cehov

O mica gluma de Anton Pavlovici Cehov Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
O mica gluma 11.47 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Anton Pavlovici Cehov
Numar de pagini: 112 pagini
ISBN: 978-973-724-379-9
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Povestirile lui Cehov au ramas si vor ramane in istoria literaturii gratie geniului cu care scriitorul rus impune personaje si istorii memorabile. Ironic si calduros, nestapanit si discret in acelasi timp, autorul creeaza cu usurinta tablouri miscatoare, menite sa ramana vii in memoria cititorului.

In volumul de fata suntem invitati sa descoperim daca un „Te iubesc!” soptit poate fi tinut minte o viata intreaga, cum arata dragostea cand el locuieste in Moscova iar ea in Sankt Petersburg, cat de rau se poate indragosti un burghez fara calitati de profesoara care il invata franceza si, bineinteles, ce rol joaca laitmotivul povestilor de dragoste esuate – banuiala – in relatia dintre viata si moarte. Cele opt iubiri povestite de Cehov au starnit si vor starni intotdeauna o serie vasta de ecouri in inima celui care le citeste.


Carti similare cu O mica gluma

Femeia sfasiata

Femeia sfasiata

de Simone de Beauvoir

mai mult
Iubirea secreta

Iubirea secreta

de Paola Calvetti

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!