Placerile vietii

scrisa de William Somerset Maugham

Placerile vietii de William Somerset Maugham Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Placerile vietii 10 lei *
Placerile vietii 21 lei *
Placerile vietii 26.06 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): William Somerset Maugham
Traducator (i): Andrei Bantas
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 973-46-0350-7
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Placerile vietii a fost ecranizat in 1974 in Marea Britanie, filmul avandu-i in rolurile principale pe Paul Aston, Barbara Atkinson si Judy Cornwell. Pentru prestatia ei, aceasta din urma a fost nominalizata in 1975 la un premiu BAFTA.

Romanul, scris cu farmecul, intelegerea si umorul caracteristice lui Maugham, este o satira la adresa lumii literare, a parvenitismului si a imposturii intelectuale, valabila oricand si in orice spatiu cultural. Dar autorul nu trage concluzii morale, nu acuza si nu infiereaza pe nimeni. Povestea captivanta a ascensiunii unui scriitor provenit dintr-o clasa sociala inferioara si casatorit cu o femeie fermecatoare, dar a carei conditie si conduita lasa de dorit, este mai degraba un prilej de meditatie asupra desertaciunii si falsitatii, insa in tonalitatile bland-cinice cu care Maugham si-a cucerit publicul.


Carti similare cu Placerile vietii

Copiii lui sanchez

Copiii lui sanchez

de Oscar Lewis

mai mult
Fata cu fragi

Fata cu fragi

de Lisa Stromme

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!