Marte albastru

scrisa de Kim Stanley Robinson

Marte albastru de Kim Stanley Robinson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Marte albastru 22.11 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Kim Stanley Robinson
Numar de pagini: 816 pagini
ISBN: 9786065799462
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Marte albastru încheie Trilogia Marte, care a primit două Premii Hugo, două Premii Locus și un Premiu Nebula.

Planeta roșie nu mai există. Acum, verde, acoperit de mări și așezări, Marte a fost în mod dramatic transformat dintr-un desert într-un loc în care specia umană poate trăi. Singurul lucru care a mai rămas de terminat este crearea unei atmosfere respirabile și a unui ecosistem nou. În cele din urmă, Marte va deveni o nouă America, și lucrurile se vor petrece întocmai ca în vechea America.

Trilogia Marte reprezintă mai mult decât o simplă utopie cosmică; este cu adevărat istoria construirii unei noi societăți omenești, cu bucurii și neîmpliniri, cu aventură și știință, cu dragoste și trădare. Pe scurt, o frescă SF care se poate compara, în literatura universală, cu Război și pace.


Carti similare cu Marte albastru

Ready Player One

Ready Player One

de Ernest Cline

mai mult
Paine, unt si paradoxina

Paine, unt si paradoxina

de Roberto Quaglia

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

non_trial
Recenzii: 0
Carti citite: 13