Controlaltdelete - weekend cu mama

scrisa de Vera Ion

Controlaltdelete - weekend cu mama de Vera Ion Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Controlaltdelete - weekend cu mama 14 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Vera Ion
ISBN: 9789731039817
Anul aparitiei: 2009
Descriere: In urma cu 15 ani, Luiza a plecat in Spania, lasand-o pe Cristina, fetita ei in varsta de trei ani, in grija rudelor. Revenita in tara, femeia descopera adevaruri socante, de care a fost tinuta la distanta: fiica ei a fugit de acasa, e dependenta de droguri si are o fetita de doi ani pe care a lasat-o in grija unui orfelinat. Macinata de vinovatie, Luiza incearca sa o salveze pe Cristina si sa-si rascumpere astfel greselile din tinerete. Are la dispozitie... un weekend.

Cartea a fost scrisa de Vera Ion dupa scenariul filmului • la care a lucrat impreuna cu regizorul Stere Gulea.

Scenariul filmului a fost unul dintre castigatoarele concursului CNC in 2005.

Abordeaza un subiect extrem de mediatizat in ultima vreme: rata copiilor abandonati de catre parintii care pleaca la munca in strainatate.

Cartea si filmul Weekend cu mama exploreaza doua universuri sufocante, din care evadarea este de multe ori imposibila: lumea familiilor disfunctionale, in care violenta psihica ia locul afectiunii, si lumea consumatorilor de droguri. Din distributia filmului fac parte: Adela Popescu, Medeea Marinescu, Tudor Aaron Istodor, Gheorghe Dinica, Andi Vasluianu.

Dupa 11 ani de la ultimul sau film, Stere Gulea, celebrul regizor al Morometilor (1988) revine pe marile ecrane pe 20 martie, cu Weekend cu mama, un film distribuit de MediaPro Distribution. Tot pe 20 martie va avea loc si lansarea cartii in librariile din toata tara Autoarea, VERA ION, in varsta de 28 de ani, a mai scris trei carti de proza, Copilul cafea, Acetona, Vitamine, dar si piese de teatru precum Redbull, Vitamine, Saving Sam. Vera Ion este foarte implicata in diverse proiecte de arta comunitara precum Rahovanonstop (2006, Bucuresti, Rahova), Construieste-ti comunitatea! (2007, Bucuresti, Rahova), Evacuarea Casei Studentilor (2008, Timisoara).


Carti similare cu Controlaltdelete - weekend cu mama

Cavalerul celor Sapte Regate

Cavalerul celor Sapte...

de George R.R. Martin

mai mult
Un miliard de sanse

Un miliard de sanse

de Cory Doctorow

mai mult
Clubul mortilor

Clubul mortilor

de Charlaine Harris

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

mirela
Recenzii: 6
Carti citite: 68